Huurder
Zoekt u voor een korte of lange periode een bedrijfspand of heeft door ruimte gebrek meer opslag ruimte nodig? Dan bent u bij Unit te huur aan het juiste adres. Wij hebben in verschillende plaatsen in het noorden units die direct beschikbaar zijn!

Eigenaar
Als (toekomstig) eigenaar van een unit bent u voor verhuur bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de verhuur regelen en hebben een facturatie en incasso service. Ook bij (ver)koop kunnen wij u ondersteunen.

Wij van Unitstehuur.nl zijn gespecialiseerd in het verhuren van units en bedrijfsgebouwen. Op deze site bieden we units te huur en te koop aan. Van deze site kunt u ook gebruik maken. Wij brengen pas kosten in rekening als er een geslaagde bemiddeling heeft plaatsgevonden.

Een groot voordeel voor u als eigenaar, is dat wij door onze gerichte akties, veel verkeer krijgen naar onze site. Dit heeft voor u als eigenaar het voordeel dat u minder kosten maakt voor adverteren en een groot publiek kunt bereiken, zonder dat u op voorhand al kosten moet maken.

Naast het bemiddelen bij verhuur en verkoop, kunnen wij u ook ondersteunen bij de normale administratieve afhandeling. Zo kunnen wij de huurnota’s verzorgen en incasso’s regelen. Dit alles om maar te voorkomen dat uw huurders u niet of veel te laat de huur betalen.

Al deze services zijn erop gericht om u als eigenaar van een unit of bedrijfsgebouw, zo veel als mogelijk te ontzorgen. Mogen wij u ook het werk uit handen nemen?


inloggen